banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícia
Bona feina, companys!!

Des de la seva posició de privilegi i protecció que li atorga el seu escó parlamentari, el diputat de la CUP, Quim Arrufat, en roda de premsa i en seu parlamentària ha mentit i ha afirmat, segons recull el diari Nació Digital, la presència “d'agents provocadors policials” en els avalots generats a les protestes de Can Vies i ha afirmat que “hi ha antecedents d'infiltrats policials en altres manifestacions”, relacionant-los amb la violència urbana.


Arrufat ha mentit i difamat sobre l’actuació de la policia de Catalunya, en un nou intent de deslegitimar-la, negant-se a condemnar els actes violents, que Arrufat ha qualificat d’”expressions”, mentre ha insistit que “sempre hi ha hagut infiltrats de la policia a les protestes, encaputxats, rebentant vidres i amb pistola o amb porres extensibles, infiltrats de la policia catalana, es poden veure vídeos a la xarxa d'aquests fets que no han estat depurats, no han estat jutjats i han quedat impunes”  i ha afirmat que el veritable problema és la “Brigada Mòbil i la Divisió Central d’Informació”.


Arrufat, ha tornat a utilitzar políticament el cos de Mossos d’Esquadra, aquesta vegada de la forma més barroera, amb un discurs populista i faltant a la veritat i s’hi ha referit dient que “es constata que no hi ha una policia capaç d’actuar de forma democràtica”, amb l’objectiu de desacreditar la policia de Catalunya.


Tornem a mostrar tot el nostre suport a tots els membres del cos de Mossos d’Esquadra que han participat en el dispositiu policial esdevingut a causa dels lamentables incidents que s’han produït després del desallotjament de l’edifici de Can Vies, en compliment d’una resolució judicial.


La violència mai pot justificar-se en favor de la llibertat d’expressió ni com a mitjà per a aconseguir un fi, tal i com pretenen alguns sectors polítics i socials. Els mossos d’Esquadra han actuat de forma impecable en front dels violents, persones que, lluny d’exercir el dret a manifestació de forma pacífica, han exercit la violència i intimidació en les persones i han provocat nombrosos danys materials, emparats en la multitud.


Durant el dispositiu, els agents del cos de Mossos d’Esquadra han garantit de forma impecable el lliure exercici dels drets fonamentals. Som els encarregats de garantir l’ordre públic,  donar protecció a les persones que exerceixen els seus drets de forma pacífica i restablir la seguretat ciutadana i, per això, la pròpia societat ens ha dotat dels mitjans legals i materials per a desenvolupar la nostra funció, la qual exercim sempre amb total imparcialitat i professionalitat.

 

Barcelona, a 3 de juny de 2014

 

SPC  CAT  SME-CCOO

fitxers
enllaços relacionats
dimecres, 4 / juny / 2014
comentaris (0)
publicar
Els comentaris es publicaran subjectes a la moderació segons les normes per a comentar. Aquestes normes són d'obligat compliment i es revisarà que així sigui abans de la publicació del comentari.