banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícia
Dispositiu temerari

El Sindicat de Policies de Catalunya ja va fer públic tot el nostre suport als companys que van treballar al dispositiu preventiu d’accés al Parlament a les diferents xarxes socials.


Avui ja en tenim més dades. El resultat de la mala planificació del dispositiu, un cop més, per part de qui no ha d’estar allà aguantant el que van haver de patir els companys ha comportat més d’una vintena d’agents ferits.


Lamentem que novament es prioritzi la imatge a la seguretat del agents. Per quan als que donen les ordres no els tremolarà els pols i permetran que davant  la possibilitat que es produís el que va passar els agents puguin posar-se el casc de protecció de dotació a l’inici malgrat la “imatge repressora” que segons alguns de vostès pensen que donem? Fins quan haurem de seguir esperant una condemna dels màxims responsables a les agressions patides pels nostres companys en l’exercici de les seves funcions?


Ja està bé de prioritzar sempre la IMATGE a costa de posar en risc la seguretat dels agents.


Volem fer menció especial a la deixada sense efecte d’una de les dues detencions. N'estem farts de veure casos en que es deté algú per agredir a un agent de l’autoritat en l’exercici de les seves funcions i aquesta detenció es deixa sense efecte, mentre que en d’altres tipus de il·lícits això no succeeix.


Esperem que d’una vegada per totes es prioritzi la seguretat del agents i que comencin a pensar també que els principis d’autoritat dels quals la Policia està investida per la voluntat del poble sigui també un bé important de protegir. Vostès, senyors del departament i cadena de comandament, han de prioritzar defensar els seus agents i la seva autoritat enlloc de prioritzar transmetre una imatge determinada que no es correspon a com actuaria qualsevol policia democràtica de els nostre veïns europeus quan són agredits.


COMPANYS, MERCÈS A TOTS ELS QUE VAU TREBALLAR (EN ESPECIAL A GUILLES, ARRO I BRIMO) AMB GRAN PROFESSIONALITAT, MALGRAT PEL QUE US FAN PASSAR. 

fitxers
dijous, 1 / febrer / 2018
comentaris (0)
publicar
Els comentaris es publicaran subjectes a la moderació segons les normes per a comentar. Aquestes normes són d'obligat compliment i es revisarà que així sigui abans de la publicació del comentari.