banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícia
Tot el nostre suport als agents de Ciutat Vella

En relació a la notícia sobre la mort d’un home després de ser detingut pels Mossos d'Esquadra, des del Sindicat de Policies de Catalunya volem mostrar tot el nostre suport a tots els agents que van participar en l’actuació, tal i com ja vàrem fer en persona la mateixa nit dels fets.


Així, a les 23:30h de la nit de diumenge es van desplaçar fins a l’ABP de Ciutat Vella dos delegats sindicals del SPC (el que suposa un 33% dels seus alliberats), per tal de posar a la disposició dels afiliats tots els recursos del nostre sindicat.  Abans de la mitjanit ja s’havia personat al lloc el nostre advocat, Josep Maria Fuster-Fabra, per tal d’assessorar els agents com a pas previ per fer-se càrrec de la defensa dels afiliats SPC, en cas que sigui necessària.


La nit de dissabte es va rebre un avís pel fet que un individu que estava generant aldarulls i agredint una dona al carrer. En arribar els agents el van haver de reduir, donat que en el decurs de la detenció hi va oposar amb molt resistència. A conseqüència de les agressions que van patir els agents durant la detenció, dos agents es troben actualment en tractament amb fàrmacs retrovirals, el qual hauran de mantenir durant un any. D'altra banda, des del SPC lamentem la mort d'aquesta persona.


Estem a l'espera de saber el resultat de l'informe medicoforense i de les diligències policials.


 

SPC, DEL TEU COSTAT!

fitxers
enllaços relacionats
dimarts, 8 / octubre / 2013
comentaris (0)
publicar
Els comentaris es publicaran subjectes a la moderació segons les normes per a comentar. Aquestes normes són d'obligat compliment i es revisarà que així sigui abans de la publicació del comentari.