banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícia
Indignats per la sentència del cas del Jordi Farré

Recentment s’ha celebrat el judici contra el conductor que va atropellar mortalment en Jordi Farré quan participava en un dispositiu de control de trànsit a Sant Quirze del Vallès, i es va donar a la fuga. Finalment va ser detingut i l’acusat ha estat en presó preventiva fins a la celebració del judici.


La Trisindical va comparèixer com a acusació popular al procediment, amb motiu de la gravetat del fets.


La fiscalia i les acusacions particulars demandaven penes d'entre 12 i 14 anys per diversos delictes Contra la Seguridad Vial, per conducció temerària, atemptat contra agents de la seguretat, i homicidi dolós.


Finalment, la sentència condemna a l'homicida únicament pels delictes contra la Seguretat Vial i Homicidi imprudent, imposant-li la pena de 3 anys i 3 mesos de pena privativa de llibertat, amb privació del dret a conduir vehicles a motors durant 4 anys i sis mesos.


Des del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) i el Col·lectiu Autònom de Treballadors (CAT) lamentem que agredir un policia, estant de servei i complint amb les seves funcions, i on es dóna concurrència de delictes amb resultat de mort es pugui considerar tant lleu.


És imperant que se’ns doni la protecció necessària per al compliment de les nostres funcions amb més garanties.


Considerem que la sentència no correspon amb la gravetat dels fets i els serveis jurídics dels dos sindicats han presentat recurs.SPC               CAT

fitxers
enllaços relacionats
dimarts, 21 / març / 2017
comentaris (0)
publicar
Els comentaris es publicaran subjectes a la moderació segons les normes per a comentar. Aquestes normes són d'obligat compliment i es revisarà que així sigui abans de la publicació del comentari.