banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícia
Ens prenen a tots per idiotes. No comencem amb les mentides (I)

Davant dels comunicats publicats pel SAP en relació al nostre company tristament mort, Jordi Farré, hem de DENUNCIAR la falsedat de les acusacions abocades.


Ens sembla increïble aquesta forma de fer sindicalisme... utilitzant la mort d'un company, és molt trist i patètic...


La TRISINDICAL (SME, SPC I CAT) es va presentar en el seu dia, mitjançant la representació processal del CAT, i de la mateixa manera que ho va fer el SAP i la Generalitat, contra l'homicida del nostre company. Durant la instrucció i en l'acte de judici oral TOTES les acusacions van interessar elevades penes, entre d’altres delictes per homicidi dolós.


Quan hi va haver la primera resolució judicial amb l'argumentació presentada pel jutge, encara que no fos del nostre gust, cada part va prendre la decisió de recórrer o no al Tribunal Suprem després d'analitzar jurídicament la qüestió. SAP i la Generalitat si que van recórrer i no els van donar la raó...


MAI la Trisindical va representar la defensa de l'homicida, és ridícul pensar això... No va realitzar al·legacions de cap tipus en aquest recurs. Quan hi ha un recurs processal, el tractament de les parts és únic, o ets recurrent o apareixes com recorregut. És un mer tractament formal. El SAP pren per tonto al col·lectiu pretenent presentar aquesta qüestió com la prova de no haver defensat els interessos del company. Una pura i barroera construcció que juga amb la ignorància en certs aspectes jurídics del col·lectiu.


QUE LA PROXIMITAT DE LES ELECCIONS SINDICALS NO FACI PERDRE L’EDUCACIÓ I LA UNITAT SINDICAL EN DEFENSA DELS COMPANYS.

fitxers
dijous, 1 / març / 2018
comentaris (0)
publicar
Els comentaris es publicaran subjectes a la moderació segons les normes per a comentar. Aquestes normes són d'obligat compliment i es revisarà que així sigui abans de la publicació del comentari.