banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies
L'abandonament per manca de manteniment i inversió, ha provocat un deteriorament generalitzat a les diferents dependències policials, en alguns llocs de manera extrema, com és el cas de l'edifici base.

Us fem un resum dels temes que s’han tractat avui al Consell de la Policia: jubilació anticipada, processos selectius, vacunació Covid-19, Aps' 2016, reclamem que els POEA segueixin essent retribuïts, exempció de fer nits als 55 anys, etc.
Hem traslladat un escrit denunciant les greus mancances de seguretat passiva d'una ABP de la RPMB i convidem al director general de la Policia a què comprovi "in situ" aquestes mancances que posen en risc als agents. No és un caprici sindical, és una necessitat urgent corregir tot ...
El company ens va confiar la seva defensa jurídica i ara, ha vist com quedava anul·lada la sanció. Formar part del Sindicat de policies de Catalunya és sinònim i garantia de tenir, entre altres coses, la millor defensa possible.
Us expliquem gràficament algunes de les tasques que hem portat a terme al Sindicat de Policies de Catalunya durant el mes d'abril de 2021.
El jutge, una vegada més, dóna la raó als serveis jurídics del Sindicat de policies de Catalunya rebaixant substancialment la sanció d'una companya.
Des del Sindicat de policies de Catalunya iniciem una campanya, en col·laboració amb el banc de sang, on t'engresquem a què facis una donació de sang!
Un company de la BRIMO, condemnat per la DAI, ha estat declarat innocent després de confiar en els serveis jurídics del Sindicat de policies de Catalunya.
Hem denunciat al Sr. Oriol Mitjà per una piulada on equipara els policies i els criminals dient que tenen la mateixa freqüència d'algunes alteracions genètiques. Considerem que és del tot inadmissible la seva afirmació i per aquest motiu ens hem sumat a la denúncia presentada per Moviment Co...
Avui s'ha celebrat la reunió per tractar les bases del concurs d'investigació. Efectivament com dèiem al comunicat d'aquest matí abans de començar la reunió, les places a concurs després de 7 anys en espera són insuficients i no cobreixen ni la RLT.
Des del Sindicat de policies de Catalunya, aportarem unes quantes peticions que considerem necessàries i que avui dia no han estat recollides, i d'altres que considerem que és necessari que es modifiquin. El primer que hauria de ser imprescindible és, com a mínim, cobrir les places de la RLT...
Des del Sindicat de policies de Catalunya hem demanat la retirada urgent dels models de mascaretes que s'han fabricat utilitzant grafè. Ho fem, de manera preventiva, i en espera dels informes fets per les autoritats sanitàries i científiques.


S'està demanant que en el justificant mèdic de la persona intervinguda quirúrgicament, s'especifiquin els dies de repòs. Des del sindicat de policies de Catalunya creiem que és absolutament innecessari.

Instem al Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, i als seus serveis jurídics, a què actuïn davant aquest tipus de situacions on es graven les actuacions policials i després es publiquen a les xarxes sense autorització.

Demanem un pas de vianants i les senyalitzacions corresponents a l'accés de la zona de tir de l'ISPC perquè els vianants puguin creuar amb seguretat i evitar així el risc d'accidents.

12345678910...