banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

La CME 3SINDICAL ha tingut coneixement que s’està duent a terme, per ordre de la Prefectura, el dispositiu “TOGA” amb agents en segona activitat.

Amb aquesta mesura s'aconseguirien reduir notablement les bosses de romanent que els agents que estan patint aquests horaris tenen.

Hem adreçat escrit a la Subdirecció e Recursos Humans incidint en la manca de material per a les unitats de seguretat ciutadana que realitzen serveis de paisà.
En data 28 d’abril de 2019, es celebraran les Eleccions Generals al Congrés dels Diputats.
L'administració va desconvocar la reunió del Comitè de Seguretat i Salut Laboral amb l’excusa de la situació provocada per les eleccions sindicals al CME i la seva judicialització.
Publicació de la llista definitiva de les persones admeses i excloses, lallista definitiva de la preferència de llocs de treball i llista provisional devaloració de mèrits de les diferents categories
Comunicat de CME-3Sindical en relació a la nova normativa relativa als permisos per naixement o adopció.
La TRISINDICAL hem entrat un escrit a registre on donem 15 dies a l'Administració per tal que ens convoqui a reunió i ens diguin en quin punt estem d'allà on ho vam deixar.
Aquest cas ha estat llarg i difícil però, finalment, s’ha pogut guanyar defensant els interessos de la companya afiliada al SPC.

Som organitzacions sindicals que tenim el mateix criteri, ens podeu fiscalitzar tot el que vulgueu, som organitzacions obertes, democràtiques i plurals. Seguirem lluitant i seguirem informan...

El serveis jurídics del SPC ja van portar la defensa de dos afiliats que van ser denunciats per una delicte de lesions en una actuació a requeriment en un domicili.

El Sindicat de Policies de Catalunya i Gaylespol hem signat un acord de colaboració per defensar amb més eficàcia els interessos dels companys/es d’aquest col·lectiu.
Aquests són els temes més rellevants que es van tractar a dita reunió, per part del delegat del SPC.

Mil gràcies a tots i totes qui ens heu donat la vostra confiança a les urnes i que heu aconseguit que siguem la segona força sindical més votada a molt poquets vots de la primera.

12345678910...