banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

El Sindicat de Policies de Catalunya, membre de la Plataforma COP, segueix treballant per l’avançament de l’edat de jubilació al CME. Des de l’any 2003 que vam iniciar aquest camí conjuntament amb E...

El Sindicat de Policies de Catalunya, un cop més, ha d‘exigir els drets dels membres del Cos de Mossos d‘Esquadra que tornen a ser trepitjats per l‘administració. A la Divisió de Policia Científica no reben el val de roba de paisà,...

El TS determina que los policías locales solo pueden ser funcionarios de carrera no interinos.


Avui estàvem convocats al Consell de la Policia, querella inclosa de la 3Sindical per la no convocatòria, per desbloquejar la greu situació existent al Cos de Mossos d'Esquadra. Una nova presa de pèl!

La PSU recurre la eliminación, de manera escandalosa, de la oposición de 15 aspirantes de los 24 participantes en el primer ejercicio (supuesto práctico) del proceso selectivo para la provisión de 5 plazas de cabo de la Guardia urbana de Badalona por turno de promoción i...

Convocatòria d’accés a la categoria de mosso/a, núm. registre 46/17


Convocatòria mitjançant concurs oposició lliure, per cobrir 18 places d’intendent/a de l’escala superior del cos de Mossos d’Esquadra (54/19)


Els companys varen confiar en els serveis jurídics del Sindicat de Policies de Catalunya per defensar els seus interessos. Un cop més el resultat ha estat satisfactori per a ells.

Els felicitem per la sentència favorable.

La querella al conseller des de la 3SINDICAL, ha funcionat i ha fet desencallar la situació! Avui mateix el Conseller Buch ha convocat el Consell de la Policia per al pròxim dia 20 de juny.


Publicació llistes concurs general, per a la provisió de llocs de treball de les categories de mosso/a, caporal/a, sergent/a i sotsinspector/a (núm. registre 100/18, 200/18, 300/18 i 400/18 respectivament)

 
Donem a conèixer al Director General la creació de la Secretaria d’Igualtat a la 3SINDICAL.


Demanem que es canviï el mètode actual de reposició de vestuari de paisà per mitjà del val de roba a la botiga MACSON.

Des de la 3Sindical, sol·licitem la revisió i actualització dels criteris de tramitació de permisos i absències en relació a aquesta mena d'acolliments i intercanvis temporals de menors. Aquests menors tot i no ser considerats familiars de primer ni segon grau, estan sot...

A l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, situada a Mollet, no hi ha aigua calenta a les dutxes de les aspirants femenines. Vergonya!


16.600 € Aquesta és la quantitat que hauran d'abonar si no volen entrar a presó tres energumens que van agredir a dos companys en una actuació policial.
12345678910...