banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Davant el projecte de creació d'una comissió d'igualat, des de la 3SINDICAL hem presentat les nostres propostes i observacions.
Volem formar-ne part i ser actius!

Demanem la funda exterior amb butxaques operatives d'USC per les armilles antibales. El cost econòmic de l'adquisició d'aquest element no ha de suposar una despesa que no sigui assumible per la DGP.

Concentració a les 16 hores davant el Departament d'Interior el 19 de febrer de 2020 a les 16 hores. Fem-nos escoltar! No hi faltis!

L'ABP de Sant Andreu, no disposa d'espai suficient als vestidors des que s'han incorporat desenes de noves taquilles. Hi ha zones de pas que tenen una mida ridícula.

Des de la 3SINDICAL us expliquem els temes que es van tractar a la reunió de sindicats del CME amb els responsables de la RPCT el 30 de gener de 2020.


Des de la 3SINDICAL vam presentar denúncia pel contingut d'un "gag" del programa emès el 16 d'octubre de 2019 on es comparava als agents del CME amb gossos.

Us resumim els punts tractats al consell de la policia del 24 de gener de 2020. Hi han estat presents el conseller Josep R. S., els sindicats SAP i la 3SINDICAL (CAT, SME, SPC).

Des de la 3Sindical us resumim el temes tractats a la Reunió de Materials i Equipaments del CME

Des de la 3 SINDICAL us expliquem els punts tractats en la Comissió d'interior 15/01/2020.


Us aclarim els dubtes sobre la creació de la bossa d'hores estructurals al CME. S'aprova continuar amb la realització d'hores extres "actualitzant el preu".


S'arxiven les restants diligències prèvies existents, per les quals s'investigava a membres del CME, directors de col·legis i persones identificades en les actes dels mossos d'esquadra, pels fets del referèndum de l'1 d'octubre de 2017.


El 17/gener/2020 ens van convocar a la seu de la RPMB per tractar les incidències i problemàtiques més destacades en aquest àmbit.


Davant d'un problema que afecta molts membres del Cos de Mossos d'Esquadra com és el cas de la regulació de segona activitat, la 3SINDICAL s'implica al màxim!


https://www.facebook.com/watch/?v=1283161188560558Demanem mesures de proteció i seguretat al CME. Entrevista a TV3. Explosió petroquímica de Tarragona. Mira l'entrevista a David Miquel, portaveu del Sindicat 

L'explosió a una petroquímica a Tarragona ha tornat a posar en evidència la manca d'equipació al CME. Volem treballar segurs! Fins quan ho haurem de fer en aquestes condicions?

12345678910...