banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Només demanen, no donen. El menyspreu constant disfressat de negociació no es pot aguantar més.


El  9 d'octubre de 2019 vam tenir reunió amb els caps de la CG de Mobilitat, us resumim els temes més destacats.
Per accedir al PDF heu d'iniciar sessió.Podeu consultar el resum dels temes tractats a la reunió amb el cap de la Regió Policial Terres de l'Ebre. Per accedir al PDF heu d'iniciar sessió.

Podeu consultar el resum dels temes tractats a la Reunió Regional RPPO del 7 d'octubre de 2019


La manca d'efectius acabarà provocant una desgràcia personal! La situació és insostenible! Són més importants les parets que la integritat física dels agents del CME?


Comença el malson amb Macson! Ja es repateixen els vals de roba per a la roba de paisà! Vigileu que caduquen el 15 de desembre!


Us informem dels temes tractats amb els caps de la RP CENTRAL: ABP Osona, TOGA, Guàrdies UI, Monitor de Tir, parc mòbil...
Des de la TRISINDICAL tornarem a exigir que es redacti amb caràcter d'urgència un annex al pacte de guàrdies no presencials perquè les ARRO quedin incloses en el seu àmbit d'aplicació.

Us resumim els temes més destacats de la reunió amb els caps de la REMNORD: servei Pita, denegació d'APs, publicació de quadrants, servei TOGA, vehicles, pràctiques de tir, etc

El 19 de setembre vam assistir a la reunió amb els caps de la CG de Recursos Operatius. Us resumim els punts més destacats i aquells que es poden fer públics
Des del Sindicat de Policies de Catalunya, hem demanat urgentment que la DGP elabori i apliqui un protocol de neteja i desinfecció de la roba dels agents afectats per presència d'Artròpodes (sarna, paparres, puces, etc.) als uniformes reglamentaris o roba de  paisà.

...
Denunciem la manca de mossos a Osona durant l'agost 2019. Ho podeu llegir a El 9 Nou
Des de la 3 SINDICAL, us expliquem els temes que es van tractar a la reunió regional RPBM del 18 de setembre de 2019: anul·lació servei TOGA, auriculars FURA, Nova ABP de Sarrià, entre d'altres.


Les retribucions que perceben els policies locals mentre dura el curs a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya han de ser les mateixes que es perceben com a policia local de qualsevol Ajuntament.


Comunicat a les persones funcionàries en pràctiques de la 26a promoció

12345678910...