banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies

Us expliquem els punts que vam tractar amb l'Intendent Sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud i el Cap del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Sud.
Resum dels punts presentats a la Reunió Regió Policial Ponent, del 29 d'octubre de 2019.


Us fem un breu recordatori dels nostres drets: 12 hores de descans entre jornada i jornada, 8 dies de festa al mes... Si estàs afectat en la vulneració dels teus drets, et convidem que denunciïs aquesta situació als serveis jurídics del SPC.

Des de la 3SINDICAL demanem a l'Adminsitració que apliqui el principi de la minimització de dades en la publicació de quadrants i afers laborals.
Us expliquem la feina que hem fet arran dels aldarulls de la Sentència del Procés.


La Fiscalia de Barcelona admet a tràmit la denúncia que el passat 24 d'octubre la 3SINDICAL (formada per SPC, SME i CATME) i l'Associació de Comandaments de la policia catalana (COPCAT) vam presentarcontra el programa "Està Passant".


Aquest matí, des de la 3SINDICAL, hem presentat una denúncia davant la Fiscalia Especial de delictes d'odi i discriminació ja que considerem ofensiu el vídeo emès a TV3 al programa "Està Passant" de Toni Soler on es fa una comparació entre els gossos i els moss...

El Secretari General del SPC va exposar davant totes les delegacions europees una moció d'urgència per tal d'exposar i proposar la condemna de la violència exercida contra els agents de policia. El suport a la moció va ser per unan...

Des de la 3SINDICAL, hem contactat amb els diferents grups parlamentaris del Parlament de Catalunya per tal de poder engegar un seguit de reunions per tractar les greus mancances actuals davant de situacions excepcionals com les viscudes.
El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) posa a disposició dels seus afiliats els serveis jurídics de la nostra organització sindical, davant qualsevol demanda jurídica que necessitin, o davant la possible apertura d'informacions reservades o requeriments judicials.


No podem permetre, ni ens podem permetre treballar sense cascs, ni escuts, ni cap mena d'equip de protecció.

Molts companys de la BRIMO, les ARRO i les USC, porten treballant des de dilluns sense descans en els continus incidents que han estat succeint en diverses ciutats del país, i no sempre en les millors condicions.

Us recordem que no som un Bufet lliure! La instrucció d’horaris de 2015 regula que la jornada de treball diària de dilluns a divendres és de 8 hores 30 minuts en els torns de matí, tarda i nit.


Demanem la convocatòria de la Junta de Seguretat de Catalunya, amb caràcter immediat per tal de buscar solucions ràpides, efectives i urgents!


Mai abans ens havien convocat per poder tractar les disfuncions que els delegats dels diferents sindicats troben en les visites que realitzen a tot el territori i els problemes diaris sobre els que ens informen els nostres afiliats.Ho agraïm!

...
12345678910...