banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT

https://www.facebook.com/watch/?v=1283161188560558Demanem mesures de proteció i seguretat al CME. Entrevista a TV3. Explosió petroquímica de Tarragona. Mira l'entrevista a David Miquel, portaveu del Sindicat 
Denunciem la manca de mossos a Osona durant l'agost 2019. Ho podeu llegir a El 9 Nou
Amb temperatures sota zero a la nit, els mossos que treballen al Pirineu i a les comarques més fredes de Catalunya han de comprar-se, un hivern més, roba d’hivern per no passar fred.
Recull de premsa de la concentració de protesta d'ahir mentre es celebrava el Consell de la Policia i quan els representants sindicals ens vam tancar a Interior.
Article imprescindible de l’Àngels Bosch, Secretària d’acció sindical del SPC, per entendre la degradació de les condicions de treball que hem patit els mossos i l’actual conflicte laboral al cos.
"La policia de Catalunya no disposa d'efectius suficients per garantir la seva seguretat"
Tornem a reclamar mesures de caràcter urgent per garantir la seguretat dels agents del CME i dels seus centres de treball.
El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) ha denunciat la falta de seguretat i vigilància d'unes dependències dels Mossos d'Esquadra a Esplugues de Llobregat.

Hi ha sobre paper 1.200 efectius però que "cada cop estan fent més feines de despatx o fins i tot de controls antiterroristes o de prevenció de robatoris.", explica Enric Piferrer, delegat de Trànsit del SPC.

Presentem querella criminal en relació a les informacions sobre el presumpte espionatge sobre la persona del secretari general del SPC i sobre la seva família.

Avui s'ha celebrat al SPC una roda de premsa amb els companys de la Guàrdia Urbana de Barcelona, i afiliats al SPC, per tal de donar la seva versió respecte el documental Ciutat Morta.

Un de los sindicats més representatius dels mossos, l'SPC, va acusar ahir a la cúpula del cos de deslleialtat. Declaracions del Secretari General del SPC a diferents mitjans de comunicació.

123456