banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
notícies
Des del Sindicat de policies de Catalunya hem demanat la retirada urgent dels models de mascaretes que s'han fabricat utilitzant grafè. Ho fem, de manera preventiva, i en espera dels informes fets per les autoritats sanitàries i científiques.


S'està demanant que en el justificant mèdic de la persona intervinguda quirúrgicament, s'especifiquin els dies de repòs. Des del sindicat de policies de Catalunya creiem que és absolutament innecessari.

Instem al Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, i als seus serveis jurídics, a què actuïn davant aquest tipus de situacions on es graven les actuacions policials i després es publiquen a les xarxes sense autorització.

Demanem un pas de vianants i les senyalitzacions corresponents a l'accés de la zona de tir de l'ISPC perquè els vianants puguin creuar amb seguretat i evitar així el risc d'accidents.

Demanem que la Prefectura del CME tramiti una ordre interna d'actuació on es detalli el model d'actuació davant aquestes celebracions no autoritzades a domicilis particulars i pisos turístics.

Des del Sindicat de policies de Catalunya, demanem que es donin les instruccions necessàries a la totalitat del territori perquè es planifiqui tota la jornada anual, com preveu la normativa.
Us expliquem gràficament algunes de les tasques que hem portat a terme al Sindicat de Policies de Catalunya durant el mes de març de 2021.


L'Audiència Provincial de Barcelona, ha decretat el sobreseïment lliure i l'arxivament de les actuacions per no ser els fets constitutius d'infracció penal. En concret un agent i un sotsinspector que van ser denunciats a conseqüènc...

Vam demanar que la zona fos declarada de fred i alta muntanya, i es van sol·licitar més vehicles 4x4. Ens van escoltar i es va assignar un vehicle 4x4 a la CD de Falset i aviat se n'assignarà un altra a Gandesa Però encara és insuficient. Cal més inversió en vehicles i c...
Si l'adopció d'aquesta decisió política genera un augment de companys lesionats, treballarem perquè els nostres serveis jurídics demanin responsabilitats als que han decidit aplicar aquesta barreja de dos models policials.

Els nostres serveis jurídics no es van conformar en una Sentència en judici ràpid desfavorable pels interessos dels companys, i van presentar recurs informant dels preceptes infringits que finalment el jutge ha admès dictant la nul·litat de les actuacions sense possibilitat de recurs.

La demanda ha estat estimada i el jutjat obliga a la Junta d'Andalusia a abonar al company la quantitat de 3.000 € per les lesions.

Els agents que realitzen la seva jornada sobre una moto han de disposar del millor material possible disponible al Cos. Com és possible que un element bàsic per a la seva seguretat com el casc estigui caducat? La seguretat dels agents ha d'estar sempre per sobre l'econom...
12345678910...