banner
EL SINDICAT DELS POLICIES PER ALS POLICIES
UNA POLICIA AL SERVEI D'UN PAÍS
UN SINDICAT AL SERVEI DE LA POLICIA
SPC, AL TEU COSTAT
qui som
Sindicat de Policies de Catalunya

Benvolgut company, benvolguda companya,

 


El Sindicat de Policies de Catalunya és un referent del sindicalisme corporatiu en el col·lectiu policial de Catalunya (Cos de Mossos d'Esquadra, Policies Locals i Guàrdia Urbana).


El SPC neix el 13 de juny de 2002 producte de la voluntat d'un grup nombrós d'homes i dones, treballadors i treballadores de la policia autonòmica catalana que, farts d'un model sindical caracteritzat per organitzacions petites i enfrontades entre elles, aposten per la llibertat sindical, per aconseguir les fites que qualsevol sindicat ha de perseguir: defensar els drets i les condicions de vida i de treball dels treballadors i treballadores de la policia de Catalunya.


Actualment, més enllà de limitar-nos a treballar per aconseguir millores laborals pel col·lectiu, el SPC ha esdevingut aquests últims anys un referent quant a la defensa i protecció legal dels seus afiliats. Aquesta tasca de defensa dels companys i companyes davant de qualsevol situació, l'hem pogut dur a terme gràcies a la imprescindible equidistància i independència vers totes les formacions polítiques i les seves sucursals sindicals. En aquest aspecte ho tenim clar, som i hem de seguir sent, l'únic sindicat de policies únicament al servei dels policies.


L'equip del SPC treballa cada dia per donar resposta i trobar solucions a aquells problemes laborals que puguis trobar-te. Els nostres representants sindicals, arreu del territori català, són l'enllaç amb la nostra organització sindical, els quals donen als afiliats una atenció personalitzada. No obstant això, sempre que tinguis alguna consulta, podràs adreçar-te a la nostra seu via telèfon o email a on atendrem les teves necessitats. I per les emergències professionals, disposaràs d'un telèfon d'emergències disponible les 24 hores del dia, 365 dies de l'any.


Sigueu, doncs, benvinguts i benvingudes al Sindicat de Policies de Catalunya, el vostre sindicat.


Secretari General del SPC 

 

Què fa al SPC diferent de la resta d'organitzacions sindicals?

  • Som un sindicat de policies, per a policies
  • Som independents de partits polítics i centrals sindicals
  • Treballem en exclusiva amb el prestigiós equip d'advocats del Bufet Fuster-Fabra
  • Proporcionem la millor cobertura de sou, en cas de sanció
  • Som els que hem aconseguit  que més companys suspesos en pràctiques siguin readmesos
  • T'oferim descomptes i cursos gratuïts a ICES formació
  • T'informem de totes les novetats professionals
  • T'oferim descomptes en material policial, mútua d'assistència mèdica, assegurances particulars...Estatuts del Sindicat de Policies de Catalunya